Over CH Inspecties

Ik ben Conno van der Heiden, 50 jaar en woonachtig in regio Rotterdam. Na 20 jaar gewerkt te hebben als elektrotechnisch inspecteur vond ik het tijd worden om als zelfstandige aan de slag te gaan. Sinds 1 juni 2015 heb ik CH Inspecties opgericht, een wens die uitkomt voor een “NEN goeroe” als ik.

Het vakgebied waar ik mij met CH Inspecties met name op richt is onafhankelijke inspecties en het inbedrijfstellen van elektrotechnische installaties. Ook bied ik ondersteuning van diensten aan voor het implementeren van de NEN3140 en het uitvoeren van commissioning engineering. Daarnaast geef ik trainingen en opfriscursussen. De diensten die CH Inspecties aanbiedt kunt u allemaal terugvinden op deze website.

Mocht u persoonlijk een afspraak willen maken of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, laat dan uw gegevens achter op de website. Ik bel of mail u dan zo snel mogelijk terug.

Conno van der Heiden, CH Inspecties